A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói augusztus 25-én a reggel egy zamárdi ingatlanban tartottak házkutatást, mert információik voltak arról, hogy ott kábítószert tartanak és azzal kereskednek.

A gyanú beigazolódott, mert a rendőrök a házban nagy mennyiségű kábítószergyanús tablettát és növényi származékot találtak, amit lefoglaltak. Az ingatlanból négy budapesti, egy apci és egy salgótarjáni lakost állítottak elő a Siófoki Rendőrkapitányságra, ahol a velük szembe elvégzett kábítószer-gyorsteszt mindannyiuknál pozitív eredményt jelzett.


Fotók: Police.huFotók: Police.huFotók: Police.huFotók: Police.hu
Fotók: Police.hu
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

A rendőrök megállapították, hogy a 41 éves H. Ervin és a 32 éves K. Annamária egy zamárdi rendezvényen, valamint az átkuatott házban is értékesítették az anyagokat. A nyomozók a férfit és a nőt kábítószer-kereskedelem miatt gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették őket és előterjesztést tettek az előzetes letartóztatásuk indítványozására.

A 32 éves K. Rolandot, a 27 éves C. Zsófiát, a 22 éves N. Veronikát és a 29 éves V. Anitát kábítószer birtoklás miatt hallgatták ki gyanúsítottként, ők az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezhetnek.

A rendőrség videóján pedig megnézhetik, hogy a dealerek milyen furmányos helyekre próbálták elrejteni az anyagot.

Címkék: Zamárdi, fogás, dealer, kábítószer, rendőrség, kék hírek