A harmadik játéknapon nagy különbségű győzelmek születtek a 35 éven felüliek bajnokságában. Az éllovasok biztosan nyerték meg aktuális találkozójukat, két csapat áll még pontveszteség nélkül, a Joker Sport Pub és az újonc FIFA. 

Az öregfiúk bajnokság 3. fordulójának eredményei: 

POMEG ABC-PIPELIFE FC 9-1

Góllövők: Dr. Böröcz 3, Tóth 2, László 2, Lassú, Hanusz, ill. Kocsis.

A tavalyi bajnok nyolcgólos győzelmet aratott az átalakult Pipelife felett. Pontos összjáték, jó helyzetkihasználás jellemezte játékukat, ilyen arányban is megérdemelten nyertek.

Kapos Atlas-Öregszem 1-8

Takács, ill. Biró 3, Magyar Cs. 2, Wéber, Korcsmár, Magyar L.

Az Öregszem tetszés szerint érte el góljait a szétesően védekező Atlas ellenében, néha még helyzet nélkül is betaláltak. A győztes gólratörőbb játékkal zsebelte be a három pontot. 

Kaposstil FIFA Kárpáti Kálmán FC-Izomláz SE-BE Pékség 9-1

Góllövők: Takács 4, Szunyogh 2, Balogh, Rébay, Szabó, ill. Bartha

Lendületesebb, pontos átadásokkal felépített játékával a FIFA nagyarányú győzelmet ért el a tartalékos Izomláz ellenében. A vesztes alakulat a mezőnyben még egyenrangú csapat benyomását keltette, de az ellenfél kapuja előtt határozatlannak bizonyult, és a védekezésük sem volt jól felépítve. 

Joker Sport Pub-GI Fann Focitársulás 5-2

Góllövők: Kovács 2, Czeglédi, Bathó, Fazekas, ill. Boros, Szabó.

Jó iramú változatos mérkőzésen a GI-Fann szerezte meg a vezetést, de előnyüket nem tudták megtartani. A Joker jobban használta ki a helyzeteit és ellenfele védekezési hibáit.

A következő forduló (09.29-30) párosítása: Csütörtök 17.00Joker Sport Pub-Izomláz SE-BE Pékség, 17.45 Kapos Atlas-Pipelife FC. Péntek 20.00 Öregszem-GI FANN Focitársulás, 10. 27. 21.00. Pomeg ABC-Kaposstil FIFA Kárpáti Kálmán FC.

Címkék: öregfiúk, bajnokság, kispálya, labdarúgás, sport