A Dunaferr elleni szezonnyitón elszenvedett vereség óta valósággal szárnyal a Fino együttese az élvonalban. Demeter György csapata egyaránt 3:0-ra verte a Pécs, a Kazincbarcika valamint a Debrecen együttesét. Néhány nap pihenő után pedig már a Szolnok elleni ütközetre készülhet a rekordbajnok társaság.

A Tisza-partiak megerősödött kerettel érkeznek majd Kaposvárra. Szolnokra igazolt a nyáron a korábbi kecskeméti bajnok Török Roland, Dágról, Krupánszki Olivér, valamint érkezett egy brazil légiós is. Rajtuk kívül a Finóval bajnok és kupagyőztes Rása Alex is pályára léphet a vendégeknél.

"Alig várom a szerdai napot. Nagyon jó érzés lesz újra pályára lépni Kaposváron, nagyon megszerettem az ottani környezetet és a közönséget. Ez egy ugyanolyan mérkőzés lesz mint a többi, csak nem a Fino színeiben. Az meg, hogy mit várok a mérkőzéstől, biztos, hogy nehéz összecsapás lesz, színvonalas és izgalmas mérkőzésre számítok. Azt tudni kell, hogy nyáron nagyon átalakult, megerősödött a szolnoki csapat, sokat kell még edzenünk ahhoz, hogy összeszokjunk." - fogalmazott az ex-kaposvári Rása Alex.

Kaposvári oldalon pedig ismét lehetőséget kaphatnak a fiatalok. Kiss Máté egy sérülés miatt rögtön a kezdőcsapatban találta magát a Pécs ellen, a 16 esztendős játékos pedig az NB1-es játékosok között is megtalálta a helyét a pályán.

"Nem a saját posztomon játszottam, de minden lehetőt megtettem, hogy próbáljak a legjobban játsztani. Szerintem nem lett a legrosszabb. Az elején kicsit izgultam, sőt eléggé és a végére már szerintem belejöttem. Mindenféleképpen győzelmet várunk szerdán és ha lehetőséget kapok, akkor ismét bizonyítani szeretnék." - tette hozzá Kiss Máté, a Fino Kaposvár játékosa.

A Fino Kaposvár - Szolnok mérkőzés szerdán 18 órakor kezdődik a Városi Sportcsarnokban. A belépés ezúttal is ingyenes.

Címkék: Szolnok, Fino, mérkőzés, Kaposvár, sport, röplabda